Äntligen – som jag har längtat!

Äntligen – som jag har längtat!

meditationssten

Nu kickar jag igång på riktigt igen. Jag har hämtat ny kraft, vidareutbildat mig och står nu redo för gamla som nya PT-kunder, företag, resor, föreläsningar och lite annat smått och gott.

Ni som känner mig och vet hur jag har kämpat de senaste åren. Ni som hejat på vid min sida – det är jag så oerhört tacksam för!

Jenny Ström Personlig Träning fick läggas åt sidan när jag öppnade J.s Place, Stockholms fräschaste träningsställe. Under fem år slet jag för att förverkliga min dröm. Det var tufft, mycket tufft. Vi arbetade ständigt i uppförsbacke och jag märkte samtidigt att allt inte stod rätt till med mig själv. Ett halvår efter invigningen sade jag upp mig och vilade under några månader för att ”slicka mina sår”.

Jag hade trots allt fått diagnosen Multipel Skleros (MS), dagen efter att vårt första bolagsstämma 2012. Att ignorera den sjukdomen är inte bra, men just då handlade det om att överleva och andras förväntningar. En ständig rädsla fanns inom mig. Jag domnade bort i ansiktet, armar och ben så snart pressen blev för stort. Något som uppstod i princip varje dag under denna period. Till symptomen hörde även dubbelseende och yrsel, detta blev till vardag. Min kondition och styrka sjönk samtidigt till botten och jag fick smärta i hela kroppen vid fysisk ansträngning.

Det har varit en både intressant och lärorik resa att komma tillbaka. Trots allt slit så är jag faktiskt tacksam för det jag gått igenom – det har gjort mig starkare och betydligt klokare. Idag lyssnar jag mer på kroppen och ger tid att känna efter. Å yogan, underbara yogan, har på riktigt fått mitt nervsystem och hela mitt jag att finna balans och att komma till ro.

Mer om det och mycket annat kommer ni att kunna läsa om här på min blogg.

Ta hand om dig!

Namaste!

6 thoughts on “Äntligen – som jag har längtat!

Lämna ett svar