Happy Monday!

Happy Monday!

img_8556

Måndag och en ny härlig vecka full med möjligheter. Här ska jobbas och signas flera uppdrag 🙂

Många av er kanske är lediga eftersom det är höstlov. Min veckas tema är ”fokus på mig själv”. Barnen åker till sin pappa så jag får tid att ladda batterierna.

Träna står självklart på schemat, det kommer bli gym, löpning och yoga. Jag ska prova på Yogayama – har aldrig varit där tidigare så det ska bli kul. Ska jobba också såklart, hinna med en bio och middag med goda vänner.

Planerar ni in egen tid i kalendern? Eller låter ni det bli som det blir?

Jag menar regelbunden tid för dig själv, träna/yoga eller bara vara. Det är superviktigt för både kropp och själ. ”Hinner inte” är lika med vill inte! För vill du så hinner du, eller hur. Det handlar om att prioritera. Att värdesätta sig själv. Att tycka om sig själv. Att vara den bästa av sig själv. När jag inte är 100, när jag är i obalans, trött, arg eller grinig, så brukar jag säga/tänka ”Jag är en dålig version av mig själv” – jag måste upp-gradera mig. Vad behöver jag göra för att må bättre? Självklart har vi dagar då det är tillåtet att inte vara 100% men då bestämmer jag det. Men att gå och osa dålig energi, vara arg eller grinig är inte min grej!

Nu ska jag ut i skogen och tanka energi, det behöver jag idag!

Kram J

Lämna ett svar