Egentligen, hur vill du ha det?

Egentligen, hur vill du ha det?

img_8567

När stannade du upp senast och på riktigt lyssnade på din inre röst? Dina innersta tankar, vad du egentligen vill, vem du egentligen är.

Eller har du så mycket att göra så du bankar ner dem och tänker ” det där får jag deala med senare”, eller ”shit nu kommer den där skiten upp igen”, bort, bort schas…

Att lyssna på sin inre röst, sitt andra jag – riktiga jag, är viktigt för att må så bra som möjligt. Att våga se sig själv som man är, inte som man vill vara. Först då har man möjligheten att förändra sig själv.

Att arbeta med sig själv sitt förhållningssätt som utvecklar uppmärksamhet, medvetenhet och medkänsla det är lika med mindfullness.

Att vara mindful handlar om att vara fullt medveten om vad som sker i nuet utan filter och utan att bedöma det som sker. Oavsett livssituation och oavsett om du är kronisksjuk eller inte, kan du med träning minska den stress och ditt lidande samt öka din livskvalitet. Egentligen är det fråga om att göra de resurser som du redan har medvetna för att sedan utveckla dem.

 

Yogan har hjälpt mig att bli bättre på att lyssna inåt, stanna upp och känna efter hur jag egentligen mår och vad jag egentligen vill.

Kram J

Den fina bilden har min vän Peter Axelsson på Masarin Consulting Group tagit, tack Peter!

Lämna ett svar