God Jul och Gott Nytt År!

God Jul och Gott Nytt År!

imp-1889549_1280

En liten tidig julhälsning från mig!

Ta hand om varandra över helgerna och framför allt dig själv! Boka in något för bara dig varje dag, sätt dig i lugn och ro och läs en bok, ta en avkopplande promenad eller varför inte ett snabbt träningspass innan allt frosseri börjar.

2016 är året jag på riktigt förstod att om jag tar hand om mig själv så kan jag ta bättre hand om andra, göra klokare val, vara en bättre mamma, få mer tid, prioritera bättre, ja det är faktiskt sant . Träning, yoga och promenader är lika självklart för mig som att äta och sova.

Ser fram emot 2017.

Ska fortsätta utbilda mig inom yogansvärld – superspännande.

Kommer att ha mina yogaklasser måndagar och torsdagar, workshops bokade första ut 15/1, träningsresor och roliga uppdrag .

2016 bestämde jag mig att åter göra det som gör mig lycklig, att få arbeta med träning och hälsa, det som får mig att gå upp ur sängen med glädje varje morgon. Det gör jag nu, än så länge på deltid men sakta och säkert växer det. Vad brinner du för? Vad får dig att hoppa upp ur sängen på morgonen? Följ din dröm .

Nu checkar jag ut och fortsätter att packa. I morgon åker vi på en efterlängtad resa till Malaysia!

Kram och God Jul

One thought on “God Jul och Gott Nytt År!

Lämna ett svar