Happy Friday!

Happy Friday!

Så var det äntligen fredag igen!

Veckorna går så fort, det gäller att stanna upp och fundera om allt går som det ska eller om allt ”bara” rullar på. Vad gör du för att få energi och glädje i vardagen? Jag har haft en sak i mitt liv som har tagit sjukt med energi senaste tiden. Det som är så skönt är att jag vet att när jag landar på mattan så hittar jag balansen och fokus på vad som är rätt och viktigt för mig. Det har krävts mycket fysisk yoga för mig för att komma i balans. Jag tror helt enkelt att ”Jempan” som är sjukt drivande och rajas piskat mig hårt. Inte hårt mentalt eller fysiskt utan att jag gjort fel val och prioriteringar. Men nu är jag på rätt väg igen 🙂

Men så underbart härligt och kul att få jobba med det jag tycker så mycket om. Det är Lyx!!

Den 18-25/3 åker jag som ledare med Springtime till Portugal. Hör av dig om du är intresserad att hänga med så får du rabatt på resan.

Jag har lagt upp om träningsresa till Frankrike på min privata FB sida. Kolla in där om du vill åka på en långhelg och tanka energi och träna, yoga äta och dricka gott.

Ny workshop den 4/2 kl 10:00 – 14:00. ”Balans & Motivation” med OutDoorEnergi, fysträning vid vackra Rösjön, föreläsning och Hathayoga å så nyttigt fika såklart.

Kommer att starta ny yogagrupp tillsammans med Lena Spataget i Sollentuna. Jättekul tycker jag :)! Mer info kommer.

Startar upp OutDoorEnergi, fysträning & yoga vid vackra Rösjön under våren. Mer info kommer.

Nu ska jag ut och springa i fina vädret!!

Kramar J

 

Lämna ett svar