Känslan sitter kvar länge!

Känslan sitter kvar länge!

 

Längtar tillbaka till träningen, lugnet, stranden, människorna och inte minst solen!

Energin och glädjen sitter kvar länge efter resan med Springtimetravel och Team Stockholm Marathon till Portugal.

ALLA borde åka på en liknande träningsresa. Resan erbjuder verkligen något för alla, även för den som kanske inte är så träningserfaren men vill komma iväg på en skön resa med härliga människor. Wow! Vilken vecka, fylld av energi och glädje från början till slut. Eftersom TSM, Team Stockholm Marathon var värd för denna vecka var det givetvis massor av löpare på plats. Löpare av alla klasser, de som springer ofta, mindre ofta, de som springer långt, kort, snyggt eller fult. Så imponerad av alla dessa som slog PB, gick ur sina comfort zones och kämpade med blödande blåsor, skavsår men med ett jävla anamma och oftast med ett leende på läpparna.

Att få börja varje morgon med löpning eller stavgång i soluppgången på stranden var magiskt. Sen földe dynamiskyogarörlighetsträning  på plankan på stranden. Den klassen höll jag i. Valde att kalla den så då jag tar med närvaro och andningen i varje rörelse. Ett bra sätt att börja dagen men även få in den träningen och närvaron i vardagen.

För de som hellre började lite lugnare erbjöds yoga i träningslokalen.

Sen intogs frukost och massor med kaffe för att ladda för dagen.

På förmiddagen fanns flera pass att välja mellan både i träningslokalen och på plankan. Dans inspirerade klasser, styrkeklasser, core – you name it.

Lunchen avnjöts oftast nere på stranden, tonfisk med sallad och lite pommes är min favorit.

På eftermiddagen fortsatte träningen med liknande upplägg för att följas av löptränng eller stavgång.

Efter middagen var man oftast ganska så trött så det blev att gå och lägga sig tidigt. Det fanns flera föreläsningar under veckan att välja på.

Höjdpunkten är alltid att åka till Odeleite och bergspasset.

Fantastiskt vackert, vår med massor med blommor, grönt och underbart.

 

Ca 80 pers sprang hem från Odeleite efter att ha sprungit 10 eller 14 km,så totalt blev det nästan en marathon. Hurra så bra gjort!!!

 

Veckan avslutades som vanligt efter trevlig middag på Infante med fullt ös på Nox med dans in på småtimmarna. Yeah!

Lite egen träning hann jag med 🙂

 

Kram J

Lämna ett svar