Coachning

När avsatte du senast en timme för prata om ditt liv, önskningar och drömmar? De flesta av oss gör inte det. Vi tycker helt enkelt att det räcker med vårt vanliga ”tänkande” i vardagen. 

Den stora skillnaden med att träffa en coach är att du aktivt får sätta ord på både tankar och känslor. De flesta blir förvånade på vad som kommer ut när de ger sig tid att lyssna på sin inre röst. 

Tillsammans med mig som coach kan du utforska både dina tankar och känslor. Vad styr dina livsval i dag? Är du i synk med ditt innersta jag eller har du tappat bort dig själv på vägen? Kanske står du i ett vägskäl och behöver ta dig en funderare på vart alternativen leder, och vart du egentligen vill?Jag hjälper dig att aktivt och effektivt använda din förmåga att nå dina mål, att föra dig framåt dit du vill. Coachning inriktas på möjligheter och på lösningar och fokuseras på att nå uppsatta mål till önskat läge

Priser privatpersoner

Coachning ”första samtalet” 30 min

Ett kortare samtal för att vägleda dig att hitta din motivation. Vi träffas för att bygga ett förtroende för vidare coachning. Ett sätt att träffas och lära känna varandra och bygga tillit och förtroende.

400 kr (max 1 samtal)

Coachning (50 min/ tillfälle)

800kr per tillfälle

Pris coachpaket med 3 samtal (betalas i förskott):

2100 kr per paket

Pris coachpaket med 5 samtal (betalas i förskott):

Pris: 3500 kr per paket