Om Jenny Ström

Jenny porträtt linkedin

Listen to your body when it whispers, so you dont have to hear it scream

Hälsa och träning har varit en självklar del av mitt liv – en livsstil sedan barndomen. Jag har drivit eget inom träning och hälsa sedan 2007. Jag har med glimten i ögat och ett positivt ledarskap fått mina kunder att tro på sig själva att de kan träna och kan förändra inifrån och ut.

2012 var jag i mitt livs form, jag hade precis genomfört ”En svensk Klassiker” samt Stockholm Triathlon där jag avslutade milen på 44 minuter. Där tog det stopp, jag gick från superstark och snabb till svag och orkeslös. Jag diagnosticerades MS (Multipel Skleros). Det tog lång tid att acceptera, förstå och hitta tillbaka till ett liv där jag kände mig som mig själv igen. Många bakslag på vägen, en stark vilja som ofta tog över, som körde järnet och inte lyssnade inåt. Tack vare yogan har jag hittat en väg som funkar för mig. Jag lyssnar inåt på riktigt och har lärt mig mina signaler när kroppen säger till mig att stanna upp och ta det lite lugnt. Att få dela med mig av yogan och få så mycket tillbaka av mina grupper är fantastiskt.

Det kanske låter som en kliché, men idag är jag mentalt starkare än jag var innan min diagnos och även om jag inte springer milen lika fort njuter jag desto mer längs vägen, något som är nog så viktigt. Träning ska vara en 100% positiv, om än ibland jobbig, erfarenhet.

Idag hittar du mig ute i naturen, vilket är den bästa träningslokalen om du frågar mig. Där kör jag OutDoor Energi (styrka, smidighet, kondition och yoga). Jag finns även på Balance 4 You i Täby eller på MM Yogastudio i Sundbyberg.

Jag är personlig tränare (PT-skolan internationell licensering 3 steg), coach (Leap Frog), Hatha (200H Täbyyogaskola) & Ashtangayogalärare (200H MMyogastudio), arrangerar egna träningsresor och älskar att vandra springa och cykla – gärna i skogen.