Jenny_ver2

Välkommen till Jenny Ström – Sjukt Frisk

“Du är så mycket mer än den du tror du är”

Föreläsningar, yoga, mental träning, coach/PT

Sjukt Frisk - Boka min nya föreläsning och kurs!

Aktuella Event!

Yogahelg, mini-retreats, yoga & afternoon tea, föreläsningar…

YOGA

För mig är yoga precis som det ska vara. Inte för mycket, inte för lite. Alldeles lagom och i en takt som är hållbar på lång sikt. Att utveckla teknik, andning och rörelser ligger i fokus lika mycket som att uppnå mindfullness.

WORKSHOPS

Tänk dig en heldag med fokus på din hälsa, kost och ditt välmående. Tänk att få bara prata om sig själv, vilka behov kroppen och sinnet har, och hur man kan tillgodose dessa utan att göra alltför drastiska ändringar.

OUTDOOR ENERGY

Det är aldrig för sent att sätta på sig dem där sköna träningskläderna och använda naturen som ett naturligt gym. Det finns ofantligt många övningar man kan göra som ger riktigt tydliga och synliga resultat.

FÖRELÄSNINGAR

Alla kan behöva motivation och inspiration ibland. Eller så behöver man en pekpinne i rätt riktning vad gäller kost, träning och yoga. Balans i livet och vardagen är något vi alla mår bra av och på mina föreläsningar får du ta del av mina verktyg som får dig på rätt köl.

PT

Ibland behöver man hjälp med att komma-och hålla igång träningen. Under mina PT-klasser jobbar med styrka, smidighet, rörelse och balans i en härlig kombination som avslutas med avslappning. Mina PT-klasser är för dig som vill komma igång, nå ”the next level” eller helt enkelt behöver en livsstilsförändring.

FÖR FÖRETAG

Ett företags viktigaste resurs är personalen - oavsett storlek på företaget. God personalvård är viktigt för att dina anställda ska trivas, må bra och prestera tidseffektivt och produktivt.

Tack vare yogan har jag hittat en väg som funkar för mig. Jag lyssnar inåt på riktigt och har lärt mig mina signaler när kroppen säger till mig att stanna upp och ta det lite lugnt. Att få dela med mig av yogan och få så mycket tillbaka av mina grupper är fantastiskt.

Tveka inte att kontakta mig vid frågor och funderingar