Ny bok snart ute!

En personlig berättelse om att leva med en allvarlig sjukdomsbild och en handbok för dig som behöver hitta balans i livet.

I denna bok delar Jenny med sig av sina erfarenheter och insikter som personlig tränare, coach och individ.

Du får andningsövningar, träningsprogram och andra verktyg för att hitta ett liv i balans.

Det är en bok som ska ligga framme och ge dig vad du behöver, när du behöver det.

Beställ boken!

Behöver du inspiration och pepp för att leva ett mer kraftfullt och hållbart liv? Boken ger dig verktyg och praktiska övningar – både mentala och fysiska.

I boken delar jag med mig av mina erfarenheter och insikter som personlig tränare och individ. Sjukt Frisk är en personlig berättelse om att leva med en allvarlig sjukdomsbild och samtidigt en handbok för dig som behöver hitta balans i livet.

Detta är boken som ska ligga framme och ge dig vad du behöver, när du behöver det! Den är snart ute – men du kan förbeställa den redan idag:Ny onlinekurs och föreläsning!

Kursen är för dig som behöver pepp och inspiration till en förändring i ditt liv. Du kommer få verktyg till ett kraftfullt, hållbart liv i balans genom mental och fysisk träning, yoga och andningsövningar. 

En kurs och föreläsning där jag på ett personligt sätt delar av mig av mina erfarenheter av att leva med en allvarlig sjukdomsbild.

Du kan läsa mer och boka dig på kommande onlinekurser här nedan:

Datum för onlinekurs:

Kursen är på 5 gånger under maj, tisdagar 3/5, 10/5, 17/5, 24/5, 31/5

Min bästis har MS

Men idag är hon sjukt frisk. Hon kommer att hålla en onlinekurs för andra med liknande diagnoser. Kursen passar även den som någon gång drabbats av utmattning eller bara tappat bort sig själv. Jenny är inspirerande och äkta på ett sätt som är få förunnat. Hon levererar inte floskler utan personliga och sköra erfarenheter som hon vänt till en otroligt positiv styrka. Idag är hon sjukt frisk. Men det har hon inte alltid varit. Jenny har även skrivit boken ”Sjukt frisk” som jag återkommer till när bokreleasen varit 🍀Varma applåder och rungande hejarop från mig med en uppmaning till er andra att våga ta klivet, du har nu möjligheten att bli sann och trogen dig själv. Du är inte din diagnos. Du är inte din sjukdom. Du är inte ditt tillstånd. Du är du.
-Pillan