Ny föreläsning!

Med sin nya föreläsning – Sjukt Frisk – ger Jenny Ström dig en startpunkt och inspiration till en förändring i ditt liv. Med humor och djup tar Jenny sig ann sårbarhet och styrkan av acceptans. Hur motgång kan vändas till framgång. Den ger dig dessutom konkreta råd kring mental och fysisk träning, verktyg för ett kraftfullt och hållbart liv i balans.

En föreläsning där Jenny på ett personligt sätt delar med sig av sina erfarenheter av att leva med en allvarlig sjukdomsbild. Men samtidigt vad vi alla behöver insikt om kring vår utsatthet och inre styrka.


Boken Sjukt Frisk i bokhandeln!

En personlig berättelse om att leva med en allvarlig sjukdomsbild och en handbok för dig som behöver hitta balans i livet.

I denna bok delar Jenny med sig av sina erfarenheter och insikter som personlig tränare, coach och individ.

Du får andningsövningar, träningsprogram och andra verktyg för att hitta ett liv i balans.

Det är en bok som ska ligga framme och ge dig vad du behöver, när du behöver det.

Beställ boken!

Behöver du inspiration och pepp för att leva ett mer kraftfullt och hållbart liv? Boken ger dig verktyg och praktiska övningar – både mentala och fysiska.

I boken delar jag med mig av mina erfarenheter och insikter som personlig tränare och individ. Sjukt Frisk är en personlig berättelse om att leva med en allvarlig sjukdomsbild och samtidigt en handbok för dig som behöver hitta balans i livet.

Detta är boken som ska ligga framme och ge dig vad du behöver, när du behöver det! Den är snart ute – men du kan förbeställa den redan idag:Boka onlinekurs!

Kursen är för dig som behöver pepp och inspiration till en förändring i ditt liv. Du kommer få verktyg till ett kraftfullt, hållbart liv i balans genom mental och fysisk träning, yoga och andningsövningar. 

En kurs och föreläsning där jag på ett personligt sätt delar av mig av mina erfarenheter av att leva med en allvarlig sjukdomsbild.

Du kan läsa mer och boka dig på kommande onlinekurser här nedan:

Kursen finns nu hos www.yogobe.com

En kurs för dig som behöver pepp och inspiration till en förändring i ditt liv. För dig som vill hitta tillbaka till Dig och som vill hitta din superkraft. Som vill känna dig kraftfull och i flow men även må bra i att bara vara (som kan vara så utmanande) utan att behöver göra stora förändringar i ditt liv utan små steg till ett hååbart liv i balans.

Denna kurs riktar sig till dig som har MS eller en annan neurologisk diagnos eller för dig som varit/är utmattad och som känner att du tappat din identitet och är lite vilsen i livet. Till dig som vill känna att du bestämmer över ditt liv, trots diagnos, som vill leva varje dag starkt och kraftfullt.

Den bygger på min erfarenhet med MS och utmattning och min bok Sjukt frisk. Jag är yogalärare, personlig tränare & coach samt föreläsare.

Du kommer att få arbeta med dig själv så planera utrymme i din kalender redan nu. Du kommer även få mentalträning/mindfulness och övningar, andningsövningar & meditation. En kort yoga varje gång.

Du ansvarar själv för din egen lycka 💙!

Min bästis har MS

Men idag är hon sjukt frisk. Hon kommer att hålla en onlinekurs för andra med liknande diagnoser. Kursen passar även den som någon gång drabbats av utmattning eller bara tappat bort sig själv. Jenny är inspirerande och äkta på ett sätt som är få förunnat. Hon levererar inte floskler utan personliga och sköra erfarenheter som hon vänt till en otroligt positiv styrka. Idag är hon sjukt frisk. Men det har hon inte alltid varit. Jenny har även skrivit boken ”Sjukt frisk” som jag återkommer till när bokreleasen varit 🍀Varma applåder och rungande hejarop från mig med en uppmaning till er andra att våga ta klivet, du har nu möjligheten att bli sann och trogen dig själv. Du är inte din diagnos. Du är inte din sjukdom. Du är inte ditt tillstånd. Du är du.
-Pillan