Workshops för dig som tar din träning och hälsa på allvar och vill utvecklas

Workshop “Energi & Glädje”

En 3 timmars workshop för dig som vill ge dig själv lite extra, få en ordentlig genomkörare eller som behöver en push i rätt riktning. Vi har förmågan och kraften – det gäller att plocka fram den.

Fysträning

Föreläsning

Yoga

Jag har jobbat som tränare under många år. Jag vet att vi alla besitter oerhörda krafter och starka viljor. Det gäller att mitt i livet bestämma sig, hur vill jag må, hur vill jag att andra ska uppfatta mig, vem är jag. Genom att stanna upp och göra aktiva val och jobba med sin inre motivation och lyssna på sin inte röst kan du välja vilken väg du ska gå. Jag vill leva mitt liv så bra som jag bara kan – jag har lovat mig själv att alltid må så bra som jag bara kan.
Workshop med föreläsning och träning/yoga

Du kommer få inspiration och motivation till en mer hållbar livsstil!

Workshop “Breathe in, breathe out”

En workshop där fokus ligger på mindfulness och djupavspänning, återhämtning och verktyg till ett liv i harmoni.
Alla upplever vi tillfällen av stress i livet. Stress som vi kan påverka och förhålla oss till men även stress som vi inte kan påverka och som påverkar oss negativt. Här får du möjlighet att slappna av, lära dig att ta kontroll över din situation med hjälp av närvaro och andetaget. Den psykiska kroppen ska bo i en hälsosam fysisk kropp. Inifrån och ut landar vi med hjälp av andetaget i återhämtning och vila. Vi kommer blanda mjuk inkännande yoga, andningsövningar samt att jag föreläser om mindfulness och stresshantering.
Workshop med föreläsning, mindfulness och yoga

Du kommer få med dig andningsövningar, återhämtande yogapositioner och närvaro i dig själv.

Workshop “OutDoor Energy”

En workshop där vi blandar det bästa. Rörelseglädje och träning, kondition, styrka, uthållighet och avslutar med yoga och djupavspänning.
Vi känner in naturen, öppnar upp våra sinnen, och tränar tillsammans. Passar alla oavsett nivå. Träning ska vara kul! Efter passet så håller jag i en inspirerande föreläsning ”Hitta din drivkraft”

Du kommer efter ett skönt och kul träningspass lyssna på en föreläsning där du får verktyg att leva det liv du vill leva.