Jenny 1280x812px (12)

När avsatte du senast en stund för prata om ditt liv, önskningar och drömmar? De flesta av oss gör inte det. Vi tycker helt enkelt att det räcker med vårt vanliga ”tänkande” i vardagen. Den stora skillnaden med att träffa en coach är att du aktivt får sätta ord på både tankar och känslor. Många blir förvånade på vad som kommer ut när de ger sig tid att lyssna på sin inre röst.
Tillsammans med mig som coach kan du utforska både dina tankar och känslor. Vad styr dina livsval i dag? Är du i synk med ditt innersta jag eller har du tappat bort dig själv på vägen? Kanske står du i ett vägskäl och behöver ta dig en funderare på vart alternativen leder, och vad du egentligen vill? Jag hjälper dig att aktivt och effektivt använda din förmåga att nå dina mål, att föra dig framåt. Coaching inriktas på möjligheter och lösningar med fokus på att nå uppsatta mål.

Coaching priser privatpersoner

Första mötet
Ett kortare samtal för att vägleda dig att hitta din motivation. Vi träffas för att bygga ett förtroende för vidare coaching och lägger upp en plan.

400 kr (max 1 samtal á 30 min)

Coaching á 50 min per tillfälle

800kr per gång

 

Paketpris som inkluderar tre samtal kostar 2100 kr (betalas i förskott).

Paketpris som inkluderar fem samtal kostar 3500 kr (betalas i förskott).