trött-på-att-inte-nå-dina-mål

Aktuella event

MINIRETREAT 21/5 kl 13-16 @studiopepp. Utefys, inspiration till träning & rörelse i sommar, fika och yoga. Pris 550:- Swish till 123 224 3541 & PM vid bokning.

YOGA & AFTERNOON TEA 11/6 kl 15-17:30 @triften. Yoga i parken, afternoon tea med bubbel, presentation bok Sjukt frisk.

15:00 Yoga i trädgården (inne vid regn) ta med egen matta

16:00 Afternoon tea med kaffe, te, scones med clotted cream, färskost, Triftens marmelad och hallonsylt, småkakor, mini-kardemummamums, mini-cheesecake och chokladtryffel, ett glas lava eller alkoholfritt bubbel samt juice och vatten.

16:30 presentation av boken Sjukt frisk ca 20 minuter. Utlottning av en bok.

18:00 finns möjlighet att boka in sig på middag. Betalas på plats och bokas via Triften.

Pris för eventet är 595:- Bokas via PM til Jenny.

FÖRELÄSNING & STAND UP SJUKT FRISK 17/6 kl 18-19 @sastaholm. Pris 550:- då ingår champagne eller alkoholfritt och tilltugg, Restaurangen är öppen i Herrgården och det går bra att förbaka bord på www.sastaholm.se till efter föreläsningen. Boka via PM och swish till 123 224 3541

Yoga- och träningsresa till södra Frankrike

Unik yoga och träningsresa till Chateau Neuf De Grasse i södra Frankrike. Yoga, löpning/PW och funktionellträning står på programmet. Vi börjar varje morgon med yoga utomhus, pranayama , meditation och närvaro guidar oss inåt. En dag åker vi till Nice och springer eller går längs Promenad de Anglais och avslutar med lunch och bad på stranden.

Varför inte fysträning och löpning i den pittoreska byn där vi bor som avslutas med yoga. Vi äter gott och hälsosamt. Bor i en fantastisk villa med oslagbar utsikt över små franska byar. Max antal är 8 stycken. Är du intresserad att åka med dina väninnor, kollegor eller familjen hör av dig till mig.