jenny-naturen
yoga utomhus
Listen to your body when it whispers, so you dont have to hear it scream.

Hälsa och träning har varit en självklar del av mitt liv – en livsstil sedan barndomen. Jag har drivit eget inom träning och hälsa sedan 2007. Jag har med glimten i ögat och ett positivt ledarskap fått mina kunder att tro på sig själva att de kan träna och kan förändra inifrån och ut.

2012 var jag i mitt livs form, jag hade precis genomfört ”En svensk Klassiker” samt Stockholm Triathlon där jag avslutade milen på 44 minuter. Där tog det stopp, jag gick från superstark och snabb till svag och orkeslös. Jag diagnosticerades MS (Multipel Skleros). Det tog lång tid att acceptera, förstå och hitta tillbaka till ett liv där jag kände mig som mig själv igen. Många bakslag på vägen, en stark vilja som ofta tog över, som körde järnet och inte lyssnade inåt. Tack vare yogan har jag hittat en väg som funkar för mig. Jag lyssnar inåt på riktigt och har lärt mig mina signaler när kroppen säger till mig att stanna upp och ta det lite lugnt. Att få dela med mig av yogan och få så mycket tillbaka av mina grupper är fantastiskt.

Det kanske låter som en kliché, men idag är jag mentalt starkare än jag var innan min diagnos och även om jag inte springer milen lika fort njuter jag desto mer längs vägen, något som är nog så viktigt. Träning ska vara en 100% positiv, om än ibland jobbig, erfarenhet.

Att dela med mig av yoga och hållbar hälsa ger mig så mycket glädje. Det fyller mitt liv och det förmedlar jag på mina grupper och till mina kunder.

Idag hittar du mig ute i naturen, vilket är den bästa träningslokalen om du frågar mig. Där kör jag OutDoor Energi (styrka, smidighet, kondition och yoga). Jag finns även på Balance 4 You i Täby eller på MM Yogastudio i Sundbyberg.
Jag är personlig tränare (PT-skolan internationell licensering 3 steg), coach (Leap Frog), Hatha (200H Täbyyogaskola) & Ashtangayogalärare (200H MMyogastudio), arrangerar egna träningsresor och älskar att vandra springa och cykla – gärna i skogen.

Sammarbeten:

  • Ni hittar mig som lärare på www.yogobe.com med yoga, träningsklasser och inspiration. Använd kampanjkod jennystrom för 30 dagar fri access. Övergår ej till betalande tjänst.
  • Ledare med www.springtime.se (yoga, träning och föreläsningar)
  • Blogg på www.multipelskleros.nu

Vad mina kunder tycker om mig

Jag var på yogan idag! ? Åå va bra läraren var. En ”stjärna”. Så tydlig, klar och kändes verkligen erfaren.

Cathrin Kuhler

En fantastisk yogalärara och människa! Det går inte att byta när man har haft Jenny som yogalärare. Alltid närvarande på alla sätt. Harmoni och omtanke genomsyrar allt hon gör.

Malin Drape

PT-kund

Att yoga med Jenny är fantastiskt. Efter varje tillfälle känns det som om kroppen får en härlig nystart. Med värme och lugn guidar Jenny en på ett tryggt och säkert sätt genom klassen.

Anna Thulin

Yogakund

Tveka inte att kontakta mig vid frågor och funderingar