Jenny 1280x812px (7)

Under rådande omständigheter med Covid-19 kommer jag gärna till ditt företag digitalt eller varför inte erbjuda din personal personlig träning. Träning, yoga, djupavspänning och coachning med resultat som att de känner sig starkare mentalt och fysiskt, får en smidigare kropp med mindre värk, färre sjukskrivningar och gladare personal.

Kontorsträning

För mycket stillasittande är inte bra, det vet snart alla. Låt mig komma till ert företag och sätta igång rörelse och stela kroppar. En populär form av yoga och återhämtning när tidsbrist och högt tempo råder. Det är fantastiskt att se hur lite kan göra så mycket för välbefinnande. En grymt bra investering i din personals välbefinnande! Vi gör rörelseövningar, andning och meditation i lugnt tempo.  Inget behov för ombyte, ca 30-60min.

Outdoor Energy

Jag möter er personal utomhus och bjuder på en energifylld, rolig träning som kan avslutas med yoga. En inspirerande och kul träning som kan göras regelbundet och anpassas till de anställdas behov och situation. En grupp med olika kunskap och möjligheter blandas med fördel. Grymt event på en kickoff eller konferens.

Yogakurs

Yogakurs med Hathayoga som grund, en stärkande yoga som balanserar kropp och sinne. Vi blandar värme, styrka, flexibilitet och stillhet. Andningsövningar, meditation med stressreducering i fokus. Passar alla oavsett tidigare erfarenhet. För dig som behöver landa och grunda dig. Perfekt komplement till annan fysisk aktivitet. Den här yogan har visat sig hjälpa ryggvärk, stela skulder, bröst och nackpartier, stela höfter och framför allt en stressad och snabblivsstil med mycket prestation.

Personlig träning

Vi ser till helheten, arbetar med hela kroppen, styrka, smidighet och rörelse med balans i en härlig kombination. Givetvis arbetar vi med avslappning, meditation och ser till att kosten är rätt balanserad. För den som vill få hjälp med träning, komma igång eller helt enkelt behöver en livsstilsförändring.  Vi kör utomhus eller på kontoret.