Jenny 1280x812px (7)

Föreläsning SJUKT FRISK

Ge ditt företag inspiration och glädje och verktyg till att leva ett mer kraftfullt liv med mer wow.

Sluta skyll på allt runt omkring dig och ta ansvar till ditt liv som är värt att leva till 100%. Jenny delar med sig av sina story när hon gick från stark och målmedveten till svag och orkeslös. Hennes styrkor blev hennes svagheter när hon mitt i livet fick diagnosen MS. Jenny delar med sig hur hon kom tillbaka till ett liv där hon lever kraftfullt och i balans. Hur hon möblerade om i sin hjärna och idag hittat en styrka av det hon länge såg som en svaghet. Mentalträning, insikter och skratt bjuder denna föreläsning på.

WORKSOP

En tre timmars lång workshop.

Träning som anpassas efter önskemål och förmåga. Yoga med andningsövningar och djupavspänning. Avslutas med lång vila. Avslutas med föreläsningar Sjukt frisk. Ni kommer känna er starkare mentalt och fysiskt. Få inspiration till en hälsosam livsstil och insikter till att allt är möjligt.

Kontorsträning

För mycket stillasittande är inte bra, det vet snart alla. Låt mig komma till ert företag och sätta igång rörelse och stela kroppar. En populär form av yoga och återhämtning när tidsbrist och högt tempo råder. Det är fantastiskt att se hur lite kan göra så mycket för välbefinnande. En grymt bra investering i din personals välbefinnande! Vi gör rörelseövningar, andning och meditation i lugnt tempo.  Inget behov för ombyte, ca 30-60min.

Outdoor Energy

Jag möter er personal utomhus och bjuder på en energifylld, rolig träning som kan avslutas med yoga. En inspirerande och kul träning som kan göras regelbundet och anpassas till de anställdas behov och situation. En grupp med olika kunskap och möjligheter blandas med fördel. Grymt event på en kickoff eller konferens.

Yogakurs

Yogakurs med Hathayoga som grund, en stärkande yoga som balanserar kropp och sinne. Vi blandar värme, styrka, flexibilitet och stillhet. Andningsövningar, meditation med stressreducering i fokus. Passar alla oavsett tidigare erfarenhet. För dig som behöver landa och grunda dig. Perfekt komplement till annan fysisk aktivitet. Den här yogan har visat sig hjälpa ryggvärk, stela skulder, bröst och nackpartier, stela höfter och framför allt en stressad och snabblivsstil med mycket prestation.

Personlig träning

Vi ser till helheten, arbetar med hela kroppen, styrka, smidighet och rörelse med balans i en härlig kombination. Givetvis arbetar vi med avslappning, meditation och ser till att kosten är rätt balanserad. För den som vill få hjälp med träning, komma igång eller helt enkelt behöver en livsstilsförändring.  Vi kör utomhus eller på kontoret.