HÖSTENS NYHETER

Hej,

Det var länge sedan jag skrev här på bloggen men nu känner jag att det är dax att uppdatera er med höstens nyheter och vad som händer. Jag har bloggat på andra sajter som www.multipelskleros.nu samt lite på www.yogobe.com. Men nu tänker jag uppdatera er om vad som händer på Jennystrom.se.

♡ Jag har sedan några veckor tillbaka kört igång med PT-kunder på Studio Pepp i Sollentuna. En fantastiskt studio för både yoga och träning. 

♡ Jag erbjuder personlig träning i styrketräning, komma tillbaka/nybörjarträning, yoga och mentalträning.

Duo-pt och smallgroup. Om ni är intresserade att prova på så erbjuder jag gratis konsultation på 30 minuter.

♡ Självklart fortsätter jag med mina yogaklasser på härliga Balance 4 You i Täby.

Måndagar 20:30-21:45 lugnyoga (1 plast kvar)

Tisdagar 7:00-8:00 Ashtangayoga (finns platser kvar)

Torsdagar 18:30-19:45 Ashtangayoga fortsättning (finns platser kvar)

♡ Ni hittar mig även på MM Yogastudio i Sundbyberg där jag har Ashtangayoga fortsättningskurs på måndagar. FULLBOKAD. Även personlig träning i yoga. 

♡ En gång i månaden kommer jag att ha Miniretreats på Studio Pepp. Ett grymt upplägg med fysträning, mental träning/talks och yoga. Olika teman varje gång. Pris 550:- swishas till 123 224 3541 märk med ditt namn samt vilket datum. 

Datum för miniretreats: 9/10, 13/11, 4/12, 8/1, 5/2, 12/3, 2/4

Make a change För dig som vill bryta vänster, hitta energin och kraft till en mer hållbar hälsa. För dig som behöver en omstart och få in nya vanor med hjälp av rätt val och prioriteringar. Under en månad träffas vi 4 ggr för personlig träning samt att du blir coachad av mig online 30 minuter/vecka. Du får träning/yoga 3 ggr/vecka enligt följande. Måndagar online lugnyoga 20:20-21:40, uteträning onsdagar 9-10 och/eller fredagar 11:30-12:30. Vi börjar med ett uppstartssamtal på 45 minuter. Investering i dig själv 4500:-

♡ Den 10-12 december arrangerar jag och Lisa Carpevi, Sömnkonsulten ett härligt retreat på Frötuna Gård.

6 yogaklasser, föreläsningar, hamam, promenader, god mat och en härlig helg utlovas. Early bird endast 4900:- vilket är ett kanonpris. Mejla mig för bokning. Läs mer på www.frotuna.nu

♡ Jag fortsätter att åka till Grinda i Skärgården för magiska retreats. Nästa gång blir 6-7 november. På lördagen håller jag en familjeyoga och på söndagen en vanlig yoga. Boka på www.grinda.se

Vårens helger kommer ut inom kort.

♡ Tror inte ni har missat att jag numera även är med i www.yogabe.com. Superkul! Jag ska snart ner till Göteborg för att spela in fler tränings och yogafilmer. För 30 dagars fri access till yogobe använd min kampanjkod jennystrom. Gå in och välj mellan massor av träning, inspiration och pepp. Jag skulle bli så glad för återkoppling om vad ni tycker och vad ni vill ha mer utav. Tack!

♡ Samarbetet med www.padelmania.se har precis börjat. Ser fram emot att leverera träning, yoga och föreläsningar på deras event framöver.

♡ Det var länge sedan jag höll en föreläsning inför en publik men snart är det dags. Då har jag fått äran att föreläsa för Neuroförbundet. Det ser jag fram emot!

♡♡ Om du eller ditt företag behöver en friskvårdsdag, löpande träning, yoga, mindfullness eller en peppande föreläsning. Hör av er till mig! 

♡♡♡Sist men inte minst! Efter nyår kommer min bok ut. Wow jag är så spänd, nervös och galet exalterad. Inget datum sagt ännu men snart så vet jag mer och då kommer ni bli varse. Det kan jag lova. Det planeras fotografering och föreläsningar för fulla muggar. 

Jag började på denna bok redan 2016. Så den är verkligen ett kvitto på att ge aldrig upp och allt är möjligt. Det är numera mitt motto.

Å du, fortsätt vara du! Du är unik och fin precis som du är. Glöm inte det!

Kramar, kraft och energi från Jenny

Share

No Comments

Post a Comment