Lycklig och tacksam!

Sitter och känner mig lycklig och tacksam!

En härlig känsla, eller hur!?

Det är något som man kan träna upp, att känna lycka. Genom att fokusera på det som är bra i ditt liv och försöka ha en bra inställning till det som är mindre bra så blir ditt liv rikare, och du blir lyckligare. Jag tänker alltid ”är det något jag kan påverka-gör det, om inte – låt det vara” jag låter inte det ”dåliga” påverka mig hela tiden utan väljer när jag vill deala med det.

Hittade en fin bild på min mormor, hennes vännina och mina barn. Sommaren 2010, då var min mormor 89 år, mina barn 5 respektive 7 år. Mormor hade galet skön humor, skrattade ofta och mycket, tog livet med en klackspark och fokuserade alltid på det som var bra! Trots att hon hade ont och var tvungen att gå med rulllator var hon ute i trädgården och kastade  boll mina barn. Hon var också mycket nyfiken av sig, på livet, hon var inte rädd, och hon hade en stor förståelse att vi alla är olika. Fina mormor!

I helgen var jag i Berlin med min dotter och såg denna skylt utanför ett shoppingcenter – fint budskap! Jag känner mig lycklig och tacksam, hela jag, utan yttre faktorer – bara lycklig 🙂 På riktigt!

Vad får dig att känna lycka?

Kram, J

Share

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.