Nya vägar

Hoppas ni har en skön sommar och kan varva ner, landa och återhämta er. För mig och som säker för de flesta så har det varit ett utmanande år. Det känns i hela mitt system. Kroppen känns tung och slö, hjärnan längtar efter avkoppling och själen är lite kantad av sorg och ledsamhet.
Det är och har varit turbulent. Det har varit en tid av förändring. Vi har fått anpassa oss till en ny värld. En sjuk värld där vi inte får umgås som vi brukar, inte kramas, inte resa, tvätta händerna tills huden torkar ut och vi måste hålla avstånd.

Kanske kan vi se något positivt i det hela. Sakta ner farten, landa och varva ner. Börja ta små steg på nya stigar som blir nya vägar. Som blir till rutiner och en del av dig. Ditt nya jag. Kanske du äntligen få tid att göra det där ditt hjärta har viskat till dig att göra länge. Gör det, gör det. Ta ett litet kliv, börja smått och låt det växa fram. Att vara i en tid i förändring tar kraft och energi. Det är frustrerande! Lägg tid på att göra saker som får ditt hjärta att le. Som ger dig energi. Var tacksam för det du har runt omkring dig. Öppna dina ögon och se dig runt. Uppskatta det lilla, det kan vara början på något stort.
Hitta balans i ditt liv. Balans är summan av de ögonblick av närvaro och tacksamhet som du skapar.

Ta hand o dig och ha en fin sommar!
Jenny

jennystrom #jennyoga #varvaner #yoga #hållbarhälsa #energi #tacksamhet #närvaro

Share

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.